Over ons

PN & Partners B.V. is in 2010 opgericht door registeraccountant Paul Nijssen, na een loopbaan van 10 jaar binnen de accountancy. In deze periode werd een breed scala aan cliënten bediend, zowel MKB als corporate en binnen not-for-profit. Dit met name binnen de sectoren transport & logistiek, bouw en gezondheidszorg.

Door advies en interim-management opdrachten is naast kennis van processen en (financiële)verslaglegging, een ruime ervaring opgebouwd op onder andere het gebied van financieel management, reorganisaties, liquiditeitsplanning en ICT. We adviseerden directies van bouwbedrijven, transportbedrijven en bestuurders binnen de gezondheidszorg. Maar ook bijvoorbeeld een ondernemingsraad die geconfronteerd werd met ingrijpende reorganisatieplannen.

We faciliteerden interim-management binnen logistieke dienstverleners en grote zorginstellingen in groei- en krimpsituaties. We spraken met financiers terwijl de onderneming een omslag van verlies naar winst moest maken. En we deden onderhandelingen voor overname van organisatieonderdelen en de implementatie daarvan binnen de bestaande organisatie. Zomaar een greep uit onze activiteiten.

In deze periode bouwden we het netwerk van professionals verder uit: van gespecialiseerde juristen tot accountants. Van bankiers tot ervaren toezichthouders. Hierdoor kunnen we vraagstukken indien nodig multidisciplinair aanpakken. We kennen onze eigen beperkingen en de kracht van samenwerking. Tegenover ‘Een probleem komt niet alleen’, zetten wij: ‘een oplossing maak je samen’.

Paul J.A. Nijssen MSc RA
Paul J.A. Nijssen MSc RAPartner
Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een partner?

Wij ondersteunen u bij uw informatiebehoefte, organisatiestructuur of liquiditeitsplanning
Neem contact met ons op